Lommel

Lommel

loont

Organisator voor Teutenmarkt gezocht

37357
Stad Lommel is op zoek naar een nieuwe organisator voor de Teutenmarkt. Deze gezellige brocante-, rommel- en antiekmarkt vindt elke zondag plaats van april tot oktober.

De Teutenmarkt is al jarenlang een vaste waarde in Lommel. De markt kan wekelijks rekenen op een 60-tal standhouders en een mooie schare bezoekers.

De organisator kan hiermee een mooi centje bijverdienen. Het nodige materiaal (kraampjes, tractor met aanhangwagen) kan hij in bruikleen krijgen van Stad Lommel, maar het staat de organisator vrij om een eigen voorstel uit te werken voor het gebruik van de materialen. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan de ingebruikname van het openbaar domein. De opbrengsten komen dus rechtstreeks ten goede aan de organisator of zijn vereniging. Hij kan er natuurlijk ook voor kiezen het geld te schenken aan een goed doel.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 mei kandidaat stellen. De voorwaarden en het formulier voor kandidaatstelling kunnen verkregen worden bij de dienst lokale economie: lokale.economie@lommel.be of 011 399 799. Daar kunnen geïnteresseerden ook terecht met vragen.

Meest gelezen artikelen